Welkom

Wie zijn wij?

Uw gastheer en gastvrouw zijn beide actieve professionele musici. Bart is fluitist aan de Nationale Opera te Brussel en Annemie is harpiste en geeft les aan enkele Vlaamse muziekacademies. Samen vormen zij het duo Serenata. De muziek van de Franse componist Claude Debussy inspireerde hen voor de naam van hun chambres d’hôtes. Zowel Rêverie als de namen van de kamers, “Clair de lune”, “La mer ” en “Nuit d'étoiles”, zijn kleine muziekpareltjes van deze componist.

Wij hebben getracht om van ons huis een gezellig en gastvrije thuis te maken en laten jullie graag hiervan mee genieten.

 

Wat bieden wij u?

Wij bieden u drie ruime tweepersoonskamers aan die recent werden ingericht met comfortabele bedden : “Clair de lune”, “La mer” en “Nuit d'étoiles”.

In de eetkamer aan de lange tafel die plaats biedt aan ruim 12 personen wordt het ontbijt geserveerd. U kan zich bedienen van vele soorten brood, kaas, charcuterie, cornflakes, fruit, yoghurt en zelfgemaakte confituur. Er wordt naar wens een eitje gebakken en een versgeperst sinaasappelsapje staat klaar op uw tafel. Bij mooi weer kan u ook in de tuin ontbijten met zicht op de vijver en het vroeg-romaanse kerkje van Marilles.

 

terug